Buszban felejtett kislány

10 hours agoAz intenzív osztályon küzdenek a négyéves kislány életéért. Továbbra is a debreceni kórházban kezelik.


Rdia 66uq7ipm

Inez jelenleg a debreceni kórházban a gyermek intenzíven fekszik.

. Közleményük szerint a beteget az egyetem klinikai központja gyermekgyógyászati klinikájának. Reggel fél nyolctól délután háromig. A kislány közel nyolc órán keresztül tartózkodott az óvodabuszban a tűző napon.

7 hours agoReggel fél nyolctól délután három óráig volt a buszban amikor délután a sofőr rátalált a Blikk szerint már eszméletlen volt és a kiérkező mentősök legalább egy órát küzdöttek azért hogy a kiszáradt magatehetetlen kislány állapotát stabilizálják. Buszban felejtettek egy kislányt életveszélyes az állapota. 12 hours agoMegszólaltak a szülők.

Megszólaltak a buszban felejtett kislány szülei megdöbbentő részlet is kiderült. 9 hours agoBelegondolni is szörnyű mit élhetnek át most a négy éves kislány szülei akik imádkoznak azért hogy Inez életben maradjon. Nem ez volt a buszsofőr első hibája.

A napon felforrósodó járműben ugyanis nagyon könnyen hőgutát kaphat egy felnőtt ember is egy gyermek vagy egy állat pedig. A körjáraton a kislány azért maradt rajta mert a reggeli leszálláskor nem vették. 3 hours agoTovábbra is életveszélyes a buszban felejtett négyéves kislány állapota - közölte a Debreceni Egyetem sajtószolgálata az MTI érdeklődésére csütörtökön.

A Híradó a. Rögtön mentőhelikopter érkezett ki hozzá legalább egy órán keresztül küzdöttek azért hogy. 1 day agoA kislány kedd reggeltől volt a buszban csak délután találtak rá.

Életveszélyes állapotban továbbra is a debreceni kórház intenzív osztályán fekszik az a négyéves tiszaderzsi kislány akit egy óvodabuszban felejtettek kedden írja a Blikk. A hozzászóláshoz be kell jelentkezni. Elmondása szerint a lánynak belső vérzése volt tüdő- és gyomortájékon tehát továbbra is súlyos-életveszélyes az állapota.

- Életveszélyes állapotban vittek kórházba egy négyéves kislányt akit egy gyermekeket szállító kisbuszban felejtettek kedd reggel Tomajmonostorán és csak délután találtak rá - olvasható a szoljonhu-n. Inez már eszméletlen volt amikor rátaláltak. Elküldték a sziámi ikreket szétválasztó sebészt a Honvédkórházból.

A történtekről a Blikk számolt be. A hatalmas hőségben azonban teljesen kiszáradhatott a. Mári Ilona szóvivőtől azt a tájékoztatást.

Inez jelenleg a debreceni kórházban a. 3 hours agoTovábbra is életveszélyes a buszban felejtett négyéves kislány állapota ezt közölte a Debreceni Egyetem sajtószolgálata az MTI érdeklődésére csütörtökön. Megkerestük a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányságot hogy a nyomozás állásáról érdeklődjünk.

Kardos József az OMSZ Jász-Nagykun-Szolnok megyei. Életveszélyes állapotban van a 4 éves kislány. Még most is súlyos állapotban van az a négyéves kislány aki egy óvodabuszban maradt kedden.

Közleményük szerint a beteget az egyetem klinikai központja gyermekgyógyászati klinikájának intenzív osztályán kezelik állapota súlyos életveszélyes. 3 hours agoÚj információk érkeztek a buszban felejtett kislány állapotáról. A lapnak megtörten nyilatkoztak a szülők Eszter és Zoltán.

1600 Pécsi Újság-Belföld életveszély Busz. Kardos József az OMSZ Jász-Nagykun-Szolnok megyei. A mentők a kislányt.

ELBÚJHATOTT A KISLÁNY AZÉRT NEM VEHETTÉK ÉSZRE. A keddi napon ráadásul a rendkívüli melegben nagyjából 50 fokra melegedhetett a jármű belseje. Egy 56 éves férfit hallgattak ki gyanúsítottként.

Ahogy azt tegnap az Origo megírta válságos állapotban mentőhelikopterrel szállították a debreceni kórházba a Tomajmonostoron buszban felejtett kislányt. Életveszélyes állapotban helikopterrel vittek kórházba egy buszban felejtett tiszaderzsi kislányt. 22 hours agoA négyéves Flórát reggel felejtették az óvodásokat szállító buszban és csak délután vették észre.

Úgy tudni a gyerek elbújt ezért maradt fenn a sofőr pedig nem ellenőrizhette a buszt. 8 hours agoGyerekeket szállító buszban felejtettek egy négyéves kislányt életveszélyes állapotban vitték kórházba. 1 hour agoMint arról szerdán a Blikk elsőként beszámolt.

Korábban a szoljonhu adott hírt arról hogy. 12 hours agoA portálnak a család barátja elárulta. Nincs túl az életveszélyen a buszban felejtett óvodás kislány.

7 hours agoLélegeztetőgépen van az a négyéves kislány akit egy buszban felejtettek több órára a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Tomajmonostorán értesült az RTL Híradó Inez édesapjától. A szívünk szakad meg érte. Mint ismeretes Inezt egy gyermekeket szállító kisbuszban felejtették június 7-én kedd reggel Tomajmonostorán és csak délután találtak rá.

A kislány valószínűleg borzalmasan megijedhetett mikor egyedül találta magát miközben a busz ajtajai zárva az ablakok pedig sötétítve voltak. Megosztás Facebookon Küldés Messengeren További lehetőségek. Közleményük szerint a beteget az egyetem klinikai központja gyermekgyógyászati klinikájának intenzív osztályán kezelik állapota súlyos életveszélyes.

Közleményük szerint a beteget az egyetem klinikai központja gyermekgyógyászati klinikájának intenzív osztályán kezelik. A Tények azt írja hogy a tomajmonostori óvodához kedden reggel fél 8-kor érkezett meg a busz azonban senki nem vette észre hogy a kislány nem szállt le. Kardos József az OMSZ Jász-Nagykun-Szolnok megyei vezető mentőtisztje megerősítette.

Életveszélyes állapotban vittek kórházba egy négyéves kislányt akit egy gyermekeket szállító kisbuszban felejtettek kedd reggel Tomajmonostorán és csak délután találtak rá - olvasható a szoljonhu oldalon. Megannyi felület hirdeti hogy nyáron senki se hagyja az autójában a gyermekét vagy a kutyáját. Továbbra is életveszélyes a buszban felejtett négyéves kislány állapota közölte a Debreceni Egyetem sajtószolgálata az MTI érdeklődésére csütörtökön.

Továbbra is életveszélyes a buszban felejtett négyéves kislány állapota - közölte a Debreceni Egyetem sajtószolgálata az MTI érdeklődésére csütörtökön. A Blikk úgy tudja még mindig életveszélyes állapotban fekszik a debreceni kórház intenzív osztályán az a 4 éves kislány akit nyolc órára az óvodabuszban felejtettek kedden. 1 day agoÉletveszélyes állapotban vittek kórházba egy négyéves kislányt akit egy gyermekeket szállító kisbuszban felejtettek kedd reggel Tomajmonostorán és csak délután találtak rá - olvasható a szoljonhu-n.

Az életéért küzd és az intenzíven fekszik a buszban felejtett 4 éves kislány. Azonnal kórházba kellett szállítani. Életveszélyes állapotban vittek kórházba egy négyéves kislányt akit egy gyermekeket szállító kisbuszban felejtettek kedd reggel Tomajmonostorán és csak délután találtak rá - olvasható a szoljonhu-n.

2 hours agoTovábbra is életveszélyes a buszban felejtett négyéves kislány állapota közölte a Debreceni Egyetem sajtószolgálata az MTI érdeklődésére csütörtökön.


Megszolaltak A Szulok Az Eleteert Kuzd Es Az Intenziven Fekszik A Buszban Felejtett 4 Eves Kislany


Jgclsygxk2mk1m


Fnmhth0osk1z8m


9m023ae7d75ptm


Szoljon A Buszban Felejtettek A Negyeves Kislanyt Valsagos Allapotban Szallitottak Korhazba


5x1juepemadc9m


Eltunt Egy 12 Eves Kislany Budapesten 24 Hu


Ywqtysyo7q M6m


Tovabbra Is Eletveszelyes Allapotban Van A Buszban Felejtett Kislany


Atv


Az Ovodai Kisbuszban Felejtett Kislany Megszolaltak A Szulok Pokoli Hoseg Volt A Buszban Liner Hu


Jn6 Vg7qkal1gm


Jn6 Vg7qkal1gm


B Dpmwlg3uieqm


Lmhlso14lamiqm


Ghy3rb0etqwham


Ambsnk Qhuil M


B0lsjqpifi3 Am


Jsw3tsz Pz2iim

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel